Nu har jag fått till min blogg.

Jag skrev ju i det förra inlägget att min blogg var tokig jag hoppas att jag fått till det nu.

Birgitta har ju lagt in en lista på jul maten så att man kan sätta uppsig på det man vill göra/ta med.
lägger in den här igen så den syns bättre.

Ta det ni vill....
Kommentera med vad ni vill ta med.
lägg till om jag missat något...

Jag har skrivit upp mig på skinka, potatis och jansson.... men kommer att ta för mig lite mer med det som blir över.... :-)

.-------------------
Sill

Stekt inlagd strömning -    Britt
Gravad lax, gravlax sås-     Britt
Ägghalvor, -                       Britt

Julskinka Senap -               Birgitta

Leverpastej Inlagt gurka-     Mamma Pappa
Kalvsylta, Rödbetssallad  -    Mamma Pappa

Sillsallad

Köttbullar -                     Mamma och Pappa
Prinskorv -                     Britt

Jansson -                        Birgitta

Kokt potatis -                   Birgitta

Bröd hårt och mjukt          Britt bakar mjukt bröd, hård brör och tunbröd Mamma och Pappa
Smör, ost.-                       Mamma och Pappa tar smöret. Vem tar osten?

Efterätt                          Britt/ Ska jag göra ris alla malta?
Godis

PS. Jag ser fram emot jul...!!!!

Om ni lägger in det ni vill göra så uppdaterar jag efter som.

Här kommer tre sköna bilder på Li sen förra helgen.



Sköt om er och som alltid var rädd om er och varandra. / Britt

Kommentarer
Postat av: Micke

Mamma du sparar väll ägg till mig och skinka o lax? :) jag kommer om 14 dagar!!!

2009-12-13 @ 20:54:30
Postat av: Berit

Ska ta mig en funderare...återkommer.

2009-12-14 @ 21:53:12
Postat av: Anders Bredin

Jag tar sill...!!!

2009-12-18 @ 20:16:22
Postat av: Anders Bredin

... och julost.

2009-12-22 @ 20:09:31
Postat av: Birgitta & Stefan

Vi fyller på med västerbottenost, varm välkommnande juldryck, skåne kommer att finnas, pepparkakor, rödkålssallad....

2009-12-23 @ 07:28:03
Postat av: Bråkan

har hackat sill sallad och tar med av den

2009-12-23 @ 17:17:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0