Tandoori

I fredags så var jag och Per och åt på Tandoori tillsammans med Victoria, Mats, Albin och Simon.


Victoria och Mats


Albin


Simon

Jag hade tänkt att knäppa kort på all den goda maten men glömde bort det. Jag få skylla på att vi var så hungriga så att det föll alldeles i glömska. Vi hade en trevlig kväll tillsammans med goda vänner. Vi måste ta oss tid och göra sådant här lite oftare.
/Gunilla


Kräft fest

I fredags var vi hem till mamma och pappa på kräftkalas

det bjöds på mycket gott där till. Paj med lax och paj med ost, aioli, nått chili smör, vitlöks smör och bröd.
Allt var jätte gott.

Sigge var snäll. han åt och sov och åt.

Li mediterade lite efter middagen.
Så här fin var himlen när vi var på väg hem.

Vi fick skjuts med Micke och Linda hem.

Tusen tack alla för en trevlig kväll.

Sköt om er och var rädd om varandra. / Britt

Stegräknare

Min fina, braiga och dessutom rosa stegräknare som jag fick i morsdagspresent förbryllar mig lite. Har bytt den en gång pga att jag upptäckte att den inte alls registrerade alla steg som jag gick. Jag började att fundera om den, trots att den ska gå att ha runt halsen, inte fungerar så bra på det sättet. Igår när vi gick vår promenad så hade jag den i byxlinningen och den visade då på 3 770 steg. Idag hade jag den runt halsen och då visade den bara 2 149 steg. Hur kommer det sig? Vi har ju faktiskt gått exakt samma sträcka. Britt har en likadan och både idag och igår hade hon den i byxlinningen och den har visat helt olika mot för min. Mycket konstigt tycker jag! Imorgon sätter jag den i byxlinningen och kollar vad det blir och om den visar på ännu ett annat antal steg så kommer jag att gå in på affären där den är köpt och fråga vad det är för fel. Om jag har förstått saken rätt så kan man väl i alla fall inte gå på så många olika sätt?

Annars har dagen gått bra. Cyklade till och från jobbet idag men vet inte om jag gör det någon fler dag. Inte för att jag inte vill men jag tror hellre att jag går. Känns som om det passar mig bättre. Ska fundera lite och sedan får jag se. Maten går ganska okej men känner att jag behöver inspiration och nya recept. Men jag har bestämt mig för att ta en sak i taget. Om jag kan få in motionen som ett naturligt inslag i vardagen så kan jag fokusera på matintaget sedan. Men jag tänker ändå på vad jag äter och väljer bort onyttiga saker. Men längre fram så kanske jag kan göra mera medvetna val såsom ekologiska matvaror mm.

Just nu är jag ensam hemma och ska passa på att se en film som Lina hyrde i helgen. Det är ju lite kul att vi ibland har samma smak vad gäller film. Per är med Håkan och övriga motorcykelfantaster och skjutsar blinda barn. Johan har skjutsat Lina till träningen så jag är som sagt var solo. Förresten så spelade Lina match igår. Jag undrade i mitt stilla sinne vad hon skulle iväg och göra med en tejpad/stukad fot, en tejpad/stukad stortå och skavsår. Men de vann med 3-1 och Lina gjorde alla målen. Så där fick jag så jag teg! Ha en mysig kväll allihopa!
/Gunilla

Promenad

Det visade sig att den promenad som Britt och jag brukar ta runt Granlo resulterade i 3 770 steg. Bra att vet så att man har något att utgå ifrån när man försöker att få ihop sina 10 000 steg på en dag. Det är inte lätt när man har ett stillasittande jobb men även om jag inte kommer upp i 10 000 steg så får jag vara nöjd med de jag kommer upp i med promenad och cykeltur. Det är i alla fall mer än förut! Nu ska jag spana på nätet och se om jag hittar några läckra och nyttiga recept. Tjingeling!
/Gunilla

Nu börjar det "nya" livet!

Ja, så är det. Nu går inte det här längre! Jag mår inte bra, sover dåligt och har ingen ork. Jag har rannsakat mig själv och inser att det inte finns någon återvändo. Det är dags för förändring. Hur har jag nu tänkt att gå tillväga? Ja, jag ska börja med att få in motion i mitt liv och jag kommer att börja med 30 minuters pomenad varje dag. Dessutom är mitt mål att cykla till och från jobbet när vädret tillåter. Jag hade tänkt att göra det i morse också men hittade inte nyckeln till cykellåset. Jag vet att det låter som ett dåligt skämt men det är faktiskt sant! Men jag ger mig inte! Per ska fixa ett nytt  cykellås ikväll och så knipsar vi sönder det gamla.

Ska också börja använda stegräknaren igen och få lite koll på hur lite/mycket jag går. Maten då? Där har jag lite svårt att hitta något som funkar men jag ska försöka med mindre portioner och mera grönsaker och frukt. Jag vet att jag äter för stora portioner som det är nu och om jag kan få in mera grönsaker och dra ner på kolhydraterna så måste det ju ge lite resultat. Men givetvis också sluta med kakor, godis, chips och min stora passion: Läsk!

Så idag har jag börjat det nya livet och ska göra allt som bara går för att få det att funka. Nya nyttiga recept skulle uppskattas från er läsare, om vi har några. Ha en bra kväll allihopa.
/Gunilla

Mammas lilltjej 25 år.

Kan ni fatta det,och jag som bara är 22. (Enligt Marie Å)

Men jag vill säga GRATTIS MALIN PÅ DIN 25 ÅRSDAG. Du fattas mig i dag. Kan det vara så att du har blivit stor. Nä jag tror inte det om vi kollar in följande bilder.

Malin ca  5 tim. Inte så kaxig då.

Bada har hon alltid gillat..

Att ligga på soffan lika så..

Sova är en anna sak hon gillar här i vagns insattsen som satt fast på en skoter källke..

Hej tomte gubbar slå i glasen...............

Bad i en lite större pol

Hennes mat skick har (är) kanske inte det bästa i bland, men hon är oftast glad.

Och hon har alltid gillat att öppna packet.

Jag hoppas att  Malin får en trevlig födelsedag.
 
Men jag kan inte fatta att det är 25år sedan som jag fick den största gåvan man kan få.
Ja det var ju ingen dans på rosor precis men det är ju glömt samma sekund hon lags på magen. 
Att man kan älska någon så att det gör ont och man är villig att ge sitt liv till detta lilla knyte som man hoppas att inget ont ska hända.
Men så är det ju inte. Man måste gå igen om många jobbiga men och så roliga saker innan man fattar vad livet är. 
Det är livets skola, (Som vara hela livet). Och det är bara för att man ska komma i håg att vara tacksam. Man ska inte grämas över det man inte har UTAN GLÄDJAS ÖVER DET SMÅ SAKER MAN  FÅR UPPLEVA  OCH DELA MED ANDRA.

Nu är det dags att åka till jobbet.

Men som alltid var rädd om er och varandra. / Britt

Sista helgen på semestern

Så var det då fredag och sista semesterdagen. Gunilla, Per, Håkan och jag var hembjuden till Syster Yster.

Hon verkar trivas som värdinna. Och hon var en toppen sådan.

Gunilla njuter av sin för drink med piggelinglass i, ser ni det?

Till förrätt fick vi en jätte god toast med räkor och annat mumsigt.
Och till varmrätt en helt ljuvligt god fisk med en vitvinssås, räkor och potatis samt denna sallad. 

Till efterrätt fick vi grillade persikor och nektariner som glaceades med en marinad av smör, ingerfära och honung.
Till det var det en blandning av yougert, vispad grädde samt passionsfruktkött, sen strödde man över krossad dajm eller krossad snusmumrik, gissa om det smakade smaskens.


Efter det tyckte Berit att det var dags för whiskeyprovning för herrarna.

Xanten var till mig och Berit och den som det står vanilla nått på var till Gunilla.

Sen blev det kubbspel jag talar inte om vilka som vann...

På Lördagen tog vi cabben ut till Juniskär.....
Jag har lagt in en hel del bilder från andra ställen här i sverige, men här kommer ett par här från Sundsvall.


Inte behöver vi åka så långt för att få lite fina synintryck eller vad tycker ni?

På lördagskvällen skulle vi bjuda Gunilla och Per på middag Gunilla har varit lite sur för hon missade förrätten på morsdag. Så det var det som skulle gälla för kvällen. Men ibland blir det inte så. Det dök upp 6 st till som skulle ha mat. Så då var det bara att dela och försöka göra så att det räckte till alla. Tror det gick rätt bra. Kul att folk vill komma hit och vara med oss men det blev ju inte som planerat utan rätt stressigt efter som jag inget visste förens en timme innan maten.
Men finns det hjärterum så fins det stjärterum det blev en trevlig kväll. Efter middagen så ringde mobilen kom ut med kameran till vägen löd meddelandet. Sagt och gjort det var bara att lyda, detta var vad jag såg.

Damerna behövde hjälp att tanka. Killarna ställde upp. Som tack fick dom en sväng i en 61 års Caddilac.
Visst ser dom nöjda ut
(den ljusa kvinnan har jobbat med mig, så dom var inte okända)

 Söndag = Tvättdag.

Ta nu hand om er och varandra.
De som går på semmester nu hoppas jag får jätte skön ledighet.
Vi andra får bita ihop och gå på jobbet i morgon. / Britt

Hemma igen

Så var resan slut för denna gång. Men jag har ju två dagar att redovisa i bild och text. Ja var sluta jag sist . Jo Bråkan bad en bön eller vad det var.
Måndag packade in allt i bilen och flyttade den till den andra hotellet. Mornington ca 600m mellan dom båda fast upp vid Saluhallarna på östermalm. Sen bar det av på shopping
Studiebesök på NK.

lunch denna dag Wok Helt ok.

Vätske kontroll på Järnet i gamla stan vist är det häftiga glas som ölen är i?
Gamlstan har många mysiga gator att flanera på.

På kvällen träffade vi Carro och Malin över en bit mat.

Vi gick till Fridays i kungsträdgården.

Till förrätt delade vi på ett fat med nachos kyckling jalapeno ost mycket starkt och gott.

Alla åt vi hamburgare i olika utföranden

Men Carro och Malin ville ha kött.

Med friterade räkor.

Brudarna ville dela på en efterätt men jag vet inte vad det var som var så roligt.
Tårarna bara rann på Carro.

Efter maten var det dags för en promenad igen vi gick från kungsträdgården och bort mot djurgården efter vattnet.
När vi var vid sveavägen hände detta. En el kabel hadde låssnat från el kablarna till spårvagnen och satt fast i första bussen. Vi trodde att mats skulle måsta jobba men dom kallade in en annan eletiker.

På vägen hem träffade jag och Marie denna kändis.

Får jag be er alla att fråga efter denna cider här på bolaget. Det är något av det godaste vi har druckit. den fanns på de flesta ställen i Stockholm dock inte på boa.


Detta mina vänner är två väldigt trevliga servitörer och ägare till vår favorit restauran.
Cao cao på östermalm. Ni kan få en vägbeskrivning om ni vill. Helt otroliga.......

Ja sen var det bara att packa och ge sig av hem över . Men vädret var på topp så vi tog en omväg ut till Vaxholm



Lite bilder där ifrån.

Sen blev det ett stopp i Uppsala.




Fin stad den gamla delen. Men maten var usel. Dock inte denna restaurang.

Denna resa har varit ett tränings läger vi har gått ca 30 000 tusen steg om dagen.
minst steg blev det på hemresedagen då blev det bara 23 000 tusen steg.

Sen var det raka vägen hem till sundsvall. Därväntade Putte han har varit jätte dukdig ensam här hemma.

Torsdag Hämtade Mammas lilla prinsessa Maja. Tog en sväng till skatan köpte lite sik och räker.
Sen bar det av till blomstertorget och inköp av blommor till balkongen. Ser väll rätt ok ut

Ha det bra nu så hörs vi snart.

Som alltid var rädd om er och varandra/ Britt


Uppdatering

Ibland går det inte riktigt som man har tänkt sig här i livet...Vi har verkligen velat ha ett hus, drömt om att få ha något eget men nu blev det inte så. Vi har beslutat att bo kvar i Granlo i vår lägenhet och så får det bli. Nu får vi blicka framåt och göra det bästa av situationen.

Angående Linas resa till Göteborg och Gothia så har det inte gått så bra varken för laget eller Lina. De har förlorat alla tre matcherna och Lina har lyckats både stuka ena foten och den andra har hon stukat stortån på. Det verkar inte gå familjen Candells väg just nu. Vi får se hur det går för dem idag. Om de förlorar dagens match så åker de ut, berättade Lina.

imorgon börjar jag och jobba igen och jag undrar var semestern tog vägen? Men så är det väl alltid, antar jag. Skönt med en dags "inskolning" och sedan helg. Måste också passa på att baka lite inför Linas födelsedag nästa vecka. Har ni några förslag på vad vi kan köpa i present till en tjej som fyller femton? Ha en bra dag allihopa, det ska jag försöka att ha.
/Gunilla

Stockholm

Ja ha så vardet dags att resa bort ett par dagar igen. Denna gång åker vi till Stockholm med Marie och Mats.

Fika paus på vägen ner. Mums mums.

Första vätske stoppet. Sedan vi kommit fram och parkerat bilen på hotellet.
 Mats och min lunch carbonara
 Håkans pitsa
 Maries pasta med nått jag glömt.

På kvällen var vi hem till Malin hon hade sin 25 års fest med sina vänner. Vi gav henne ett halsband från tomas sabo med en gjympa dojja i turkost hon blev jätte glad för den. Vi hadde med oss packet från Mormor och Morfar samt från Gunilla och Per. av Marioe och Mats fick on jätte fina badlakan.
Vi stanade ett par timmar för att sedan låta dom festa ifred samt att vi skulle ivaäg och äta middag. Vi gick till Helens krog och bar.
Marie och Håkan åt hamburgare, Mats tog qesidillas och jag tog en köttbit.
   
Nä några av oss orkade inte äta upp, medans andra har ett stort hål.....

På vägen hem hitta vi detta fönster något till mina rosa gillande kompisar.


På söndagen var det dags att vara lite kulurella vi gikk på museum.

Ingen större aha upplevelse. Sn bar det av in till Gamlastan väl där så gick  vi förbi Stor kyrkan då komm vi på att vi skulle gå in och kolla var allt ska händ nästa år.

Det var en fin och anorlunda kyrka, tände några ju får dom små och ett för Rut. Tog igen oss en stund.
Men en sak kan jag säga. Deras drakar ser anorlunda ut en våra...


Efter att ha varit andaktig en stund sög det till i magen


Mackor med mycket gott vin och öl där till 


Håkan och Mats knäppte denna bild till Per.....


En bild till Putte i från Slussningen.
  Malin dök upp till middagen Hennnes förrätt och varmrätt
 Bråkan och Marie åt pasta Mats åt även han pizza gissa vad jag tog?

Mums mums.
På vägen hem till hotellet så såg vi denna. Och jag funderar om jag ska köpa den till Gunilla i inflyttnings present i det nya huset?

Visst passar den Gunilla.
Sen av slutade vi kvällen med en andakt i hotell baren.


Idag byter vi hotel. Vi har left i lyx i två dagar nu så det är väll dags att komma ner eller?

Vi hörs snart och Lycka till idag nu Gunilla och Per.

 Men som alltid sköt om er och var rädd om varandra. / Britt

Vad händer?

Ja, vad händer? Vi har kommit överens med säljaren om ett pris på huset och nu väntar vi på att få skriva under alla papper. Dock är ju inte köpet i hamn förrän alla papper är underskrivna och mäklaren påpekade att om någon lägger ett bud på huset så måste han beakta det. Huset finns dock inte kvar på nätet då det nu är reserverat för oss. Så, det skulle ju vara om någon som tittat på huset tidigare har funderat och nu vill lägga ett bud. Hur troligt är det, tror ni? Eller att någon lägger ett bud på ett hus de inte har sett? Ja, i vilket fall som helst kan de ju inte lägga något bud under helgen - så det innebär att vi måste ro det här i hamn lite raskt till veckan.

Annars så är det förberedelser inför Linas resa till Göteborg, städning av lägenheten inför mäklarens besök på måndag och lite annat pyssel. Idag ska Malin ha sin 25-årsfest och jag önskar så att jag hade kunnat åka ner och gratta henne. Men jag har skickat presenten med Britt och Håkan som åkte ner i morse. Hoppas du får en toppendag, Malin och ett stort GRATTIS från oss!
/Gunilla

Bullbak

Jaha, då var bullarna färdigbakade. När jag skulle börja baka så upptäckte jag att det fattades en del ingredienser så Per åkte och handlade det som fattades. Sedan åkte han iväg och lunchade med några arbetskompisar. Så nu sitter jag och funderar på vad jag ska ta mig för här näst. Städa kanske? Inte så kul men det behövs, inser jag. Vad gör ni andra under regniga dagar som denna?
/Gunilla

Vänta och se...

...det är inte jag något bra på. Och det vet alla som känner mig. Igår var vi och tittade på huset och bestämde oss för att lägga ett bud. Nu vet vi inget mer utan det är just bara att vänta och se vad som händer. Kommer någon fler att lägga något bud eller är vi de enda? Kmmer säljaren att gå med på att sänka utgångspriset?

Eftersom jag har svårt att vänta och inte är så tålmodig så måste jag företa mig något för att fördriva tiden. Kanske baka lite?

Bröllopsdag

Igår hade Per och jag bröllopsdag, hela 20 år faktiskt. Vi och Britt och Håkan var på O´learys och åt. Mycket folk, god mat och en trevlig kväll. När vi ringde efter Johan för att hämta oss så skulle han dröja ett tag så vi gick till Bishops Arms och tog ett glas.

Det var väldigt länge sedan jag skrev något men jag känner att jag inte haft något speciellt att skriva om. Är inne på min andra veckas semester av tre och jag har verkligen utnyttjat min semester till att vila upp mig. Tror aldrig jag sovit så här mycket som jag gjort nu men jag behövde väl det, antar jag. Idag ska vi titta på ett hus för andra gången och sedan får vi se. Men troligen kommer vi  nog att lägga ettt bud och sedan får vi se vad som händer. Det är spännande men jag törs inte tro och hoppas på något ännu...

Lina ska åka på Gothia Cup på söndag så vi har varit och handlat lite inför det. Ska bli intresssant och se om hon är en av dem med störst packning...igen!

Ha en bra dag allihopa och det skulle förstås vara kul och höra vad ni har för er nu för tiden.
/Gunilla

Väder funderingar

Ja nu märks det på vädret att vi är hemma inget bad denna vecka alltså. Vi åker ju till Stockholm i helgen och då kan ni säkert få sola och bada. vi blir ju borta ett par dager till veckan också så passa på då.
Nä skämt åt sido men lite sant är det. Men visst kan det vara skönt med lite svalare väder. En eller två dagar, men sen vill jag ha sol och värme...

Det är dåligt med kommentarer här nu så det märks att det är semester tider. Sen måste jag på peka att det är väldigt väldigt länge sedan Gunilla gjorde ett inlägg här. Vad har hänt? Hur gick det på  Linas match i går? Har du shoppat nått? Vilket humör är du på? ja frågorna är många men svaren få.

Jag ska iallafall åka in och klippa mig nu. Tror att det är på tiden det var i påskas sist jag klippte mig. Vi får väll se vad dom hittar på denna gång.

Ha det bra nu och var rädd om er och varandra, / Britt

Hem från mollösund

Ja då var det dags att packa igen och denna gång ge sig av förr sista gången denna sommar i alla fall.
Känns tråkigt att lämna Micke men Kim var ju där så dom önskade väl att vi skulle åka så dom fick tid med varandra och det är ju så det ska vara. Vi hade en trevlig kväll utan kamera vi lovade Micke att inte ta nå kort.  Så här följer en resume av em och kvällen. Vi kom fram till Micke vid 15 tiden gick bort till mgasinet där han jobbade med sallad som vi fått hämta i Gbg. Väl där blev det en iskall mojitos. Vi gick runt och tittade i bodarna det fanns mycket men jag hittade två dukar att köpa på loppis. Vi slog oss ner på en bänk i skuggan och bara satt och njöt av alla båtar som for förbi.

Uundra hur många miljoner det är som ligger och guppar på vattet en kväll när alla gått in i hamnen.
När Micke slutade var det dags att  checka in på Emmas. Väl där så mötte oss en obeskrivlig värrme från rummet. det ligger med solsidan hela dagen och halva em. Japp det var bara att öppna korsdrag och gå ner och ta nått svalt att dricka, upp och duscha och ner och ta något svalt att dricka. Vi hade bord till kl 20:00 på magasinet. Vi mötte upp ungdomarna vid brödkiosken och vandrade vidare. Väl där fick vi ett bord ute i skuggan jätteskönt. Micke och Bråkan delade på ett stort fat med gratinerade musslor. Själv åt jag en Mollösundstoast, övriga valde bort förrätt och blev bjudna på hembakt focatia. Till varmrätt blev det för min del en het tai kyckling. Putte tog en hamburgare, Kim lax, Håkan och Micke en het fisksoppa. Öl, Cider, vin och cola till. Det blev lite kyligt fram på kvällen och vi skulle hämta och lämna saker som vi hade i bilen. Så vi tog en liten promenad genom dom små gulliga gränderna och förbi kyrkan till platsen där bilen var, vi sa god natt och vandrade åter till Emmas. Natten som gick går inte att beskriva men det var en upplevelse....... Håkan var ute och gick redan kl 06.00 på morgonen så har ni en hint. Frukost på Emmas och sen en plats på den sköna bänken i skuggan. Vi skulle vänta på att Larsons fisk öppnade så vi fick betala  för tisdagskvällen innan vi skulle åka.
När vi satt där och väntade dök plötsligt dessa personer upp.



Då kunde jag inte hålla mig längre.......
Men nu var det dags att säga hej då och ge sig av.

Men det var svårt att slita sig från detta.
Resan hem rullade på tills allt blev avbrutet av ett trafikmeddelande regnväder med fällda träd över vägen köer mm mm. Vi valde att köra en annan väg

Så vi fick bara en liten bråkdel av allt regn på oss under en minut karnske det var nog.

Så nu är vi hemma i Sundsvall igen och är har det hänt grejer vill jag lova.
Grattis Emma W Mickes klasskompis som fick en dotter i går tror jag det var.
Marie jag sa ju att du  kunde ringa om det var nått. Men jag fick ju inte gå på någon gatufest och Lundell så va inte så sur du. För du får bara igen," trevligt sällskap" ja då vet jag att det inte var jag.......

Min lilla syster med famlij har köpt hus i bosvedjan

Men nu ska jag fika
Var rädd om er och varandra../Britt

Torsdag i Göteborg

Japp det är varmt här nere också. Man orkar inte göra så mycket. Vi hadde föresatt oss att ta en tripp till Danmark, men vi avstod. Vi gick in en sväng på byn tog spårvagnen till Haga. Typ gamla stan som dom lanserar det. (glöm det lurendreieriet). Efter att vi strävat om kring ett tag så var det ju dags att äta. Jag fick köpa vad jag ville till Bråkan på Burger King.

Häftig va? Smakade bra, mycket jalapenos.
Sen drog vi på Liseberg. Där var det mycket folk, det är en handbollscup här, så då fattar ni. Men det blev lite lotter Bråkan vann två Cloetta rullar. Putte och jag ingenting. Vi gick och vi gick. så vi måste fika lite.

Cola, Ölkorv. Öl, Ramlösa, Vitt vin och kanelbulle. Jo det är sant, Ni kan få se kvittot.
Sen blev det lite mer lotter och karuseller

Både snurrigt och suddigt det beror inte på ölen.
Vi vandrade sakta hem över mot hottellet på kvällskvisten, Vi hittade en trevlig italensk krog.

Patrik åt oxfile, bea och pommesfritt, Håkan en hemmalagad hamburgare med mossarella.

För min del blev det en cesarsallad mycket gott var allting.

Nu håller vi på och packar för att åka ut till mollösund och träffa Micke och Kim.
det ska bli kul.
Som alltid var rädd om er och varandra.. / Britt

Göteborg

Så var det dags att packa och resa vidare, förden går till Göteborg. På vägen dit stannade vi och tog denna bild

Visst är det så man häpnar
Väl inne i Göteborg  så fick vi inte checka in före 15.00 så vi lastade av väskorna och drog in i city. Vi var lite sugna på lunch så den intogs på ett ställe som heter Soho tror jag. Gissa vad det blev ? Just det !

En räkmacka med handpillade räkor och ett glast svalt vitt vin mums. Putte äter ju inte räkor så han tog en hamburgare

Ser väl inte så dum ut den heller.
Vi gick och vi gick. Det blev 17000 steg i denna hetta. Och jag kan tala om för er att det finns inger syre heller. Vet inte hur mycket jag inhalerade i går, men jag vet att det överskred gränsen med råge. Men hur det än var så var vi hungriga vid 21 tiden så det var bara att bege sig ut igen. Vi hittade en liten restaurang långt upp på avenyn och en tvär gata in. Där mina grabbar beställde in 300G kött.

Serverat med pommfrittes, lökringar och tsatsiki. Mycket gott. Vi har det otroligt varmt. Rummet är som en bastu.

Nä nu ska jag in i duschen,  jag tror det droppar om mig nu och jag sitter fast i skinnstolen.

Som alltid sköt om er och var rädd om varandra.. / Britt


Dagen i går

I går var det en sådan där dag som man bara kan drömma om. Vi fick lära känna en del roliga och udda kamrater till Micke. Nu följer lite bilder.

Våran kapten Pelle. Tyvär ingen bild på Kalle vår styrman.

Det var varmt så då måste man dricka. Vi fick ingen vätske brist vi hann fylla på en gång till under dagen.

Vi såg sälar och måsar

Så här såg dom flestas lunch ut på kärringön, Löjrom

Detta är krogen som Micke jobbar på. Men tillbaka till båtturen. Vi han besöka många öar och hamnar det blev några öl/vinglas.

Hela dagen hadde vi trevligt sällskap av  Marckus Han jobbar som kock på värdshuset där vi åt första dagen Det var han som lagade det ni såg i förra inlägget.

På kvällen åt vi Havskräftor hur mycket som helst. Tyvär inte så mycket bilder på detta.

Jo men här är ju Kalle. Bråkan , Micke och Kalle Marckus, Madde och Pelle Amanda och Fia saknas på bilden.

Solnedgång över mollön.

Ja det var lite bilder från i går. Men som ni förstår så hadde vi en under bar dag.
Och som dom sa någon annanstans finns det nog någon som har det sämmre. Och jag kan bara hålla med.

Men ni som alltid var rädd om er och varandra./Britt

RSS 2.0