Är det vår nu?

Ja om man ska tro det fina väder vi har haft nu ett par dagar så är det det.
När jag var ut och gick med Maja nu så såg jag en halv gräs matta täckt av massa blå blommor. Och snön har försvunnit i en rasande fart. Jo jag vet det är fortfarande mycket snö kvar men det är massor som har försvunnit Nu ser vi nästan plattorna på uteplatsen längs skärmväggen är det bart så där syns det lite grå plattor
Här hemma är det full rulle. Håkan har kommit på att han inte får dra vår husvagn med det körkort han har, det blir för tungt. Så nu är det bara till att plugga för hans del. Nytt körkort ska tas innan sommaren. Annars så måste vi hyra en bil till semestern.
Vi har ju planer på en lång husvagns tripp i sommar. Väst kusten ner runda och upp östkusten. Har ju redan bokat ett par övernattningar på daftö. och ett par nätter på camping i Stockholm Naturligt viss stannar vi någon/några nätter hos Micke i Mollösund.

I år försöker jag fokusera på att som vi ska göra med husvagnen och vad som behövs dit, ute stolar,bord, grejor som husgeråd lite ljus lyckter. lite rolig melamin tallrikar mm. Men det känns en då tomt utan stugan. Då var man i full planering nu vad vi skulle renovera och sätta och fixa med hela sommaren. Men nu är det andra planer som gäller och det är kul det med. I år är det väll lite av en test och se om detta med husvagns liv är nått för oss på riktigt. Om det skulle visa sig att det är det så skulle jag om ett par år vilja byta till en annan vagn. en med lite större kök. Om man nu kan påstå att det finns ett kök i en vagn. Och det ska absolut vara ett större kylskåp helst med frys/frysfack. Ja man kan drömma det är hemska priser på splitter nya vagnar. Men drömma kostar ingenting.



Längtar till det är riktig vår och man kan se blommor överallt.

Ha en skön kväll och var rädd om er och varandra. / Britt

Påsk

Ja nu har jag flygit hela natten.

Så jag är laddad till tusen inför Lång fredag påskafton påskdagen och annandagen.
Det är handlat och recepten framlagda. Fiskaen är saltad som ska rökas idagen räkorna ska snart i marenad dom som ska grillas. Ska nu fixa de sista detaljerna in för middagen i kväll. Har kommit in några sena önskningar om mat. Så en liten komplitering blir det.



Fick en ny berlock till mitt Tomas Sabo halsband i går av min man.
Vi bara säga att det är en kopia av mig. En riktig HÄXA.

GLAD PÅSK ALLA MINA VÄNNER.

Och som alltid var rädd om er och varandra. / Britt

RSS 2.0