Sista söndagen i augusti........

och jag har lite panik. 
Vart tog denna sommar vägen?
Jag som längtat så mycket efter sommaren och nu är den snart slut.
Jo vi hadde en jätte trevlig husvagnssemmester, Fick se väldigt mycke fint och upplevde många roliga saker.
Men jag har inte badat ute. Solade lite ett par timmar när vi var i strömsta. Men det är nog. Hur kommer det sig att jag alltid har regn väder där jag är? Ja ja nog om detta det kommer en ny sommar efter nästa vår så då ar det nått nytt att se fram emot.
Vad har jag annars att se fram emot?
Tja inte mycket, ska ju inte åka utomlands i år. Men hoppas på att få ihop pengar till nästa höst, för jag hr ju tidig semmester nästa år och då är det ju skönt att få lite sommar i september nångång . Har kollat att hyra privat lägenhet. Blir en viss prisskilnad om man är några som kan dela lägenhet. Man kan komma undan med ca 3000/pers om man hyr en storlägenhet och delar på 5-6 st. Laga frukost kan man göra själv.

Idag blev vi väckta av Sigge, han ringde vid 6:30. Sen var det helt omöjligt att att sommna om. Så Håkan och jag och Majja var ute och gick runt granlo redan straxt efter 7:00. Det var inte så många ute då. Men Maja var nöjd.

Har tömt några av blommkrukorna ute köppt en ja jag har redan glömt det en stor kruka med nästan en boll av blommor. ska väll fixa lite mer men det är en början.

Vad gör ni andra?
Vad har ni för planer för hösten?
Ska någon renovera?
Ja vad händer helt enkelt?

Var rädd om er och varandra /Britt

RSS 2.0