Jag är så...

avunsdsjuk så avundsjuk. Och jätte glad för Gunilla Lina och Berits skull. Som i dag åker tillbaka till fantastiska Side. Jag hoppas att ni får en helt underbar resa och att ni kan sola bada och shoppa riktigt mycke. Nu när ni är tre blondiner som åker så får ni hålla i varandra. Ska bli spännande att höra hur ni har der där nere. hoppas allt blir lika toppen som när vi var nere förra året. Passa på att njut nu och lata er. Och tänk absolut inte på mig som är hemma i kylan, regnet, blåsten, frosten, löven som faller, mm mm. Nä brudar nu ska jag inte jävlas med er utan önska er alla en jätte trevlig resa. och ni skåla för och med mig med.



Som alltid var rädd om er och varandra. / Britt

Vilken ........ dag!

Efter än nu en taskig natt så tömde vi halva vagnen och Håkan for till Benny. Han var lite bekymrad över att behöva möt HULJEN ensam. Men jag hadde ju inget där att göra.

Ok jag tar der från början. Håkan hittade fukt i koffortrn på husvagen här i veckan. Och vi insåg snart att det var början på en fukt skada. Han är ju inte så jätte händig själv och visste att Benny har fixat sånt här förut. Så han ringde och bad om hjälp. Och fick komma idag. Varken Håkan eller jag har varit i HULJEN sen Göran sålde.

Fick ett telefonsamtal för en stund sedan och jag vill bara grina det är mycket värren en vi över huvud taget trott även om Håkan är bra på att tro det värsta. (sådana här gånger är det tur att han ska pilla och undersöka på allt)

Känner mig så himmla besviken, vi hadde så många planer, Hur blir det nu? går det att fixa? vad kommer det att kosta? Kan vi få den hjälp vi i så fall behöver? Om de går att fixa hur lång tid kommer det då att ta? Varför säger man att man fukttestat vagnen utan anmärkning om det nu bevisligen var fukt i den? Visste dom som sålde detta? Sänker detta värdet på vagnen den dag vi vill sälja den eller byta in den?
Ja frågorna är många, och svaren är få.

Allt bara snurrar i huvudet och jag försöker att ta mig för att göra nått här hemme. Det är så mycket som skulle behövas fixas. Ni vet sånt där höst fix putsa fönster byta gardiner städa skåp och lådor rensa i garderober mm,mm.
Inget blir gjort. Har i alla fall borstat duchat och klippt Maja hjälpligt. Det är svårt att klippa när jag är själv att både hålla i henne och klippa samtidigt. det tar på. Men med lite justeringar så blir hon helt ok. Har förberett korvgrytan tills i morgon. Nu är kareèn i ugnen tänkte först grilla den men Håkan blir nog sen så det får duga med ugnen, klyft potatis, sallad och sås det blir bra.

Var rädd om er och varandra. / Britt

Nu är det slut på veckan det är dax för.............

FREDAGS MYS!!!!!

,




Men nu är det lördag och vi ska åka till munkbysjön på marknad.

Hoppas att ni tar till vara det vackra sen sommar vädret på bästa sätt.

Som alltid var rädd om er och varandra / Britt

RSS 2.0