En skön helg.

Visst har vi haft en fin helg? Jätte bra väder. Och jag har nästan bara slöat. Lite städ och plock i går sen en tur till Birsta med Gunilla, Berit, Sigge. Sigge var inte så jätte pigg så det blev bara en liten dos av han. Men han var ju rolig som vanligt. På Vilage hittade jag en kudde med en uggla på när jag frågade Sigge vad det var fick jag till svar en kråka med ett jätte skratt.
Gunilla och jag han med Birsta city, Blommster landet, Bauhause, K rauta, Plantagen, Ica birasta. Och vi shoppade bara mat. På kvällen blev det grillning hos Gunilla och Per.

Idag söndag har jag mest suttit och läst vid datorn, Många mat bloggar och en och annan trädgårdsblogg har det blivit. Handlat och bakat förberätt middagen till i morgon lagat lunch och middag. Det är väll att slappa.

Bakat sockerkaka fick lite insperation från tidningen jag köpte.

Köttfärssås med bara färska tomater, till i morgon.

Lunchen i dag hasselbacks potatis med stekt fläskfilé.

Till middag blev det tackos, och Bråkan ville vara med på bilden.

Nu är det snart en ny vecka. Undra vad den har att erbjuda.

Som alltid var rädd om er och varandra. / Britt

Årets första grillning är avklarad


Ja i dag har vi dragit igång grill säsongen.
Grillad fläskfilé med potatisgratäng och sallad.
Och gissa om det smakade gott? Nu börjar man känna att våren är här.
I dag har jag sått lite örtkryddor. Timjan, basilika, både slät och krusbladig perslija, gräslök, organo. Jag hoppas att det ska gå bra. Vi/jag har ju planer på att skaffa pallkragar och odla lite vid husvagnen. Jag skulle vilja ha lite sallad, dill, rädisor, ev någon tomatplanta och ev suggersnaps. Samt lite örter. Vi får se hur det blir.


I morse vid frukost satt vi pratade om att vi skulle behöva hitta på nått för att få lite miljö ombyte. Då kom vi på att vi ev kunde be Göran hämta ut vagnen till påsk. Då kunde det ju bli 4 dagar miljö ombyte. Utan att det kostar allt för mycket. Vi får se hur det blir. Allt beror ju på vädret. Planen är ju att dra hem vagnen sista april helgen.

I övrigt denna helg så har Maja blivit duchad. Nu är hon super mjuk och luktar regnskog.


Hoppas ni alla haft en bra helg.

Som alltid var rädd om er och varandra. / Britt

RSS 2.0